3ds

Robotska Totalna Stanica iX Serije

Robotska totalna stanica serije iX su (trimmed down), rešenje sa visokim performansama. Ono što dobijate je efikasnost robotskog sistema kojim upravlja jedan operater, snagu merenja (mernu) dalekosežnog merenja bez prizme i učinak kao kod hibridnog pozicioniranja (?)

Izuzetno moćna
Ultrasonična tehnologija predstavlja vodeću silu iX serije. Ultra sonični motori su najtanji, najlakši i najmoćniji na tržištu – omogućujući vam veoma glatki i najpreciznije mogući treking prizmom.To je razlika koju možete istog momenta da vidite i čujete. Sa brzinom rotacije od 150° u sekundi, bez obzira koliko brzo se krećete, ili koliko prepreka vam je na putu, iX serija je nenadmašna.

Izuzetno-precizna
Naša nova UltraTrac tehnologija pojačava snagu  prizma-trekovanja (prism-tracking) u svim uslovima. Napredni algoritmi instrumenta omogućavaju vam  neophodnu samouverenost (you need to move ahead).  Poenta nije u tome da li gubite liniju-preglednosti, već koliko brzo možete da je povratite (i vratite se nazad poslu.

Izuzetno tanka i pouzdana     
Dizajnirana kao izuzetno tanka, kompaktni sistem je za trećinu manji i laganiji od prethodne robotske stanice,  no ipak dvaput brži. Bez tradicionalne opreme ili pratećih delova,  ultra sonični motori su mnogo više gumirani i izdržljiviji – vreme trajanja je četiri puta duže nego kod predhodne totalne stanice, i podržana je petogodišnjom garancijom.