Sokkia ix series

CX Serija

CX Serija Totalnih Stanica
Tradicija i inovacija sa CX totalnom stanicom
Jednostavna za korišćenje, visoko precizna, robustna i pouzdana. Ove osobine predstavljaju Sokkia tradiciju. Sada, sa CX-om, dodal... 

Sokkia ix series

DX totalna stanica

DX Totalna Stanica (sa automatskim fokusom)

Merite lako i precizno u bilo kojoj sredini sa novim DX-om  a pomoću Direct Aiming (automatsko viziranje) tehnologije.


Pic 02

FX napredna totalna stanica

FX Napredna Totalna Stanica

Napredne karakteristike za maksimum (maksimalno merenje?measurement) svestranost i neuporedivu sigurnost proizvoda i podataka.  
FX totalna stanica omogućava prednost Windows® CE operativnog sistema i dolazi u standardnom paketu sa MAGNET™ Poljem (Field), softversku aplikaciju na principu klauda (cloud) za neuporedivu lakoću prilikom merenja sigurnost podataka.

Sokkia ix series

GCX2 inovativni GNSS risiver

GCX2 – Inovativni GNSS risiver
Inovativan. Jednostavan. Lagan. Robustan.

GCX2 je najnoviji integrisani GNSS risiver dizajniran za jednostavan i lak rad na terenu, ekskluzivno napravljen za Sokkia-u. Nazvan „metak“, GCX2 je primer potpuno re-dizajniranog risivera koji nudi ultra-lagano i ergonomsko rešenje po niskoj ceni.

Pic 02

GCX2 GNSS risiver

GRX2 GNSS Risiver

GRX2 potpuno integrisan sistem povezivanja sa vise satelita RTK GNSS risiver donosi novi nivo fleksibilnosti u vašoj primeni.
Povoljan je i kompatibilan sa bežicnim tehnologijama idealnim za RTK operaciju, kao mrežni rover ili kao statični risiver.

Sokkia ix series

GHX2 RTK mrežni rover

GHX2 RTK mrezni rover

GHX2 predstavlja tri-u-jedan opciju za vaše potrebe u geodeziji. Sadrži internu GPS antenu koja omogućava tačnost naigacije od 2 – 5m.
Koristeči integrisanu GNSS mrežu (board), Sokkia laganu SA300 antenu i rover šipku, spremni ste za real-time GNSS (network) projekte. Ili, jednostavno koristite GHX2 jednostavan-za-upotrebu terenski  kontroler sa velikim 5.7” VGA tač skrinom.


Pic 02

GYRO X II automated gyro station

GYRO X II Automatska žiro stanica
Određuje azimut bilo gde, bilo kada.

Uz GYRO X II više vam neće biti neophodna upotreba orijentacione tačke, poligonog vlaka i posmatranje sunca da bi ste se orijentisali prema severu. On će funkcionisati (raditi) bilo gde, bilo kada, tamo gde ostale tehnologije ne mogu ili kada nijedna poznata stanica nije dostupna.

Sokkia ix series

NET AXII industrijski monitoring i merenje

NET AXII Industrijski Monitoring i Merenje

Sokkia merna stanica otpočinje novu eru u Ultra-Precision 3D merenju.

Sa širokim spektrom inovativnih tehnologija, NET AXII 0.5” i NET AXII 1” totalne stanice nude nadmoćnu(performance) u merenju ugla i udaljenosti, kao I pouzdanu robotsku funkcionalnost. NET osigurava ozbiljno povećanje preciznosti I produktivnosti u svim aplikacijama kao što su geodezija, inženjerstvo, građevina, monitoring i 3D industrijsko merenje.

Pic 02

Robotska totalna stanica iX serije

Robotska Totalna Stanica iX Serije

Robotska totalna stanica serije iX su (trimmed down), rešenje sa visokim performansama. Ono što dobijate je efikasnost robotskog sistema kojim upravlja jedan operater, snagu merenja (mernu) dalekosežnog merenja bez prizme i učinak kao kod hibridnog pozicioniranja (?)

Sokkia ix series

SA300 visokoprecizna GNSS antena

SA300 Visoko Precizna GNSS Antena

Ova visoko precizna mikro-centrisana antena sa integrisanom (ground plane?) omogucava odličnu osetljivost praćenja i višestruko odbijanje za sve geodetske i gradjevinske aplikacije. SA300 antena podrzava L1/L2 frekvencije sa GPS I GLONASS satelita.


Pic 02

SATELLINE EASy pro

SATELLINE - EASy Pro

The SATELLINE-EASy Pro bezicni UHF radio modem omogućava onu jačinu signala koja vam je neophodna za pokrivanje najvećeg građevinskog zemljišta i najvećeg geodetskog terena. Sa 35 vata, SATELLINE-EASy Pro omogućava pouzdanu jačinu signala do 50 milja (80km). Uz široki operativni opseg od 70 MHz i uz kombinovanje sa biranjem razmaka između kanala, kao i jedinstveni algoritam neprekidne korekcije pakernog prenosa podataka, imaćete visoku pouzdanost rada na celom radilištu.

Sokkia ix series

Sx robotska totalna stanica

SX Robotska Totalna Stanica

Merenje (one man measurement) vrši pomoću superiorne  auto-treking funkcije u svim vremenskim uslovima.
SX robotska totalna stanica kombinuje najnoviju tehnologiju u trekingu, motorizovanom okretanju, tacnosti ugla i tehnologiju softvera koja savršeno omogućava  merenje samo jednoj osobi (one-man operation?).